maanantai 21. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uusi merkki

On aikoihin eletty, että meikäläinen kirjoittaa oikein Jymy Blogiin, mutta uusi vuosi ja uudet kujeet.
Uusi vuosi on Seinäjoen pesiksen uuden tulemisen vuosi, laajalla rintamalla, JymyJussien esimerkkiä seuraamalla saamme Jymy ja Jussit hienon ja esikuvia täynnä olevan edustusjoukkueen Superpesikseen. Ottakaamme kaikki seura omaksemme.

Näin juniorijoukkueen vetäjän paikalta on hienoa nähdä, minkä mahdollisuuden kaupungin junioripelaajat ovat saaneet, kun pääsevät seuraamaan läheltä, kuinka sitä pesäpalloa oikein harjoitellaan näin talvella. Käyttäkäämme kaikki tämä mahdollisuus hyväksi.

Meidän joukkueen ilmoitin tällä viikolla, ensi kesän SM-sarja karsintaan eli ensimmäinen kesän haaste on asetettu, pääsyn pelaamaan Turun leirille kilpasarjaan. Joukkueen valmistautuminen on hyvässä vauhdissa, pojat ovat motivoituneet harjoitteluun ”JymyJussi” asenteella. Innostusta antoi myös viime kesän -96 poikien Suomen Mestaruuden voittaminen. Olisi se vaan kiva voittaa poika taas Pohjanmaalle ja Nurmon Jymylle. Oman piristys ruiskeen on antanut Sami-Petteri Kivimäen vetämä Talent-ryhmä, jonka opeissa on poikien ja minun mahdollisuus oppia harjoittelemaan huippupesäpalloa ja uusin kujein.  Sami-Petterin sanoin, eihän tämä harjoittelu nyt mitään ydin fysiikka ole, mielikuvitusta harjoitteluun. Mennään asioiden sisälle ja paljon hikeä, hyviä suorituksia ja toistoja, niin hyvä tulee.

Viime kesän riparit käytynä ja mopo kortit taskussa, on poikien mukava näillä opein ja neuvoin mennä kohti tulevaa kesää ja tulevia karsinta pelejä.

Tsemppiä kaikille harjoitteluun, vielä on talvea jäljellä.

Mika Elmeranta
Team-97

PS. Uusi merkki vielä kateissa.